Lider Premijer lige predstavio novo pojačanje u svojim redovima

Radiosarajevo.ba
Lider Premijer lige predstavio novo pojačanje u svojim redovima
Foto: Dženan Kriještorac / Darko Lazić i Emir Hadžić
Fudbalski klub Sarajevo održao je konferenciju za medije danas u 18 sati u svečanom salonu Svetozar Vujović u Titovoj 38b.

Vanredna konferencija za medije sazvana je nešto manje od dva sata prije početka iste, a razlog je novo pojačanje u redovima jesenjeg prvaka Bosne i Hercegovine. 

Lider na tabeli Premijer lige BiH angažovao je Darka Lazića, fudbalera koji je ponikao u redovima Crvene zvezde, a potom je igrao i za Spartak iz Subotice, Anzhi, Alanyaspor i Denizlispor. 

"Drago mi je što sam došao u ovaj grad, što sam došao u klub kakav je Sarajevo. Bio sam bez kluba dva mjeseca, uostalom došao sam na veliko zadovoljstvo i sve ostalo ću pokazati na terenu. Nisam pričao sa Sušićem, bio sam u direktnom kontaktu sa klubom. O Sarajevu ne znam mnogo, znam da je dobar klub i što sam se raspitao kod nekih ljudi. Imaju odličnu ekipu, prvi su na tabeli i to sve govori", rekao je Lazić na predstavljanju. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije