Legendarni Bosanac upitao Džeku i Pjanića: Do kada ćete biti u službi rušitelja Bosne i Hercegovine?

3
Radiosarajevo.ba
Legendarni Bosanac upitao Džeku i Pjanića: Do kada ćete biti u službi rušitelja Bosne i Hercegovine?
Foto: NSBiH / Zmajevi na Islandu

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine ponovo je u potrazi za selektorom. Nakon samo dvije utakmice otkaz je "preko noći" dobio Meho Kodro.

Kao glavni kandidat za njegovog nasljednika spominje se Vahid Halilhodžić, s kojim je razgovore najavio i predsjednik NSBiH Vico Zeljković.

Halilhodžić je u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba je potvrdio da je kafa sa Vicom propala i da ne želi biti selektor Zmajeva.

U BKC-u održano Večer za Sidrana

U BKC-u održano Večer za Sidrana

Potez NSBiH i otkaz Mehi Kodri, mnogima je teško pao, pa su se tako "usijale" društvene mreže. Među prvima je reagirao legendarni košarkaški reprezentativac BiH Samir Lerić, koji je na facebooku iskazao nezadovoljstvo potezima čelnih ljudi našeg nogometa.

Njegovu objavu na ovoj društvenoj mreži prenosimo u cijelosti, bez uredničkih korekcija:

/ Anketa

Ko je najbolji izbor za novog selektora nogometne reprezentacije BiH?
Rezultati

"Sta više čekaju Dzeko,Pjanic,Kolasinac i ostali reprezentativci jedine nam Bosne i Hercegivine. Ako ste istinske patriote (u sto ne sunjam) necete se pojaviti ni na jednoj slijedecoj utakmici reprenzetacije dok ova BAGRA ne ode iz saveza. Do kada ce te biti u službi ovih rusitelja svega sto se zove Bosna i Hercegovina? Nemojte dozvoliti da bace mrlju na sve sto ste do sada ucinili za repku,mrlju na vasa imena,mrlju na karijeru...

Veceras su smjenili Kodru,prije toga Hadzibegica,Peteva.... Kome ce sada staviti metu na čelo? Ko ce voditi slijedece dvije utakmice? Ko ce i dalje od Vas i nas praviti budale? Sigurni ce iscupati nekog trenercica iz nafralina koji ce nastaviti sa urusavanjem (skromnog rejtinga) reprenzetativnog fudbala,klupski je odavno na klimavim nogama... Vrijeme je za STOP, STOP, STOP (igraca,navijaca...) bojkot ovog dvojca i njihovih poslusnika, korumpiranih klimaca glava koji se smjeskaju u udobnim foteljama saveza.

Vahid Halilhodžić iz Dubrovnika za Radiosarajevo.ba: 'Kafa s Vicom Zeljkovićem? Propalo je sve'

Vahid Halilhodžić iz Dubrovnika za Radiosarajevo.ba: 'Kafa s Vicom Zeljkovićem? Propalo je sve'

DO KADA MISLITE SUTJETI,DOZVOLJAVATI DA SE TAMO NEKO POIGRAVA S VAMA KOJI VAM NISU NI DO KOLJENA,DO KADA CE NAS POBJEDJIVATI REPRENZETACIJE KOJE SU PRVE POBJEDE,BODOVE UPISIVALI UPRAVO PREKO VAS,DO KADA CEMO BITI SVI SKUPA U SLOBODNOM PADA. DO KADA? E PA MOMCI VI STE SADA NA POTEZU TJ.TREBALI BI BITI. OKONCAJTE REPRENZETATIVNU KARIJERU SA STILOM.

NE DOZVOLITE DA VAM/NAM UNISTE SVE ZA STO SMO ZIVJELI /ZIVIMO", napisao je Samir Lerić.

Sta više čekaju Dzeko,Pjanic,Kolasinac i ostali reprenzetativci jedine nam Bosne i Hercegivine. Ako ste istinske...

Posted by Samir Leric on Thursday, September 21, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije