Legendarni golman Želje čestitao Sarajevu i uputio apel Prosinečkom

Radiosarajevo.ba
Legendarni golman Želje čestitao Sarajevu i uputio apel Prosinečkom
Foto: Dženan Kriještorac / Slavlje fudbalera Sarajeva

Legendarni golman Željezničara i Sarajeva Slobodan Čobo Janjuš čestitao je Sarajevu osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine.

Poručio je Janjuš kako je Sarajevo zasluženo došlo do trofeja, ali i poručio Robertu Prosinečkom da bi trebao razmisliti o pozivu za golmana Sarajeva Vladana Kovačevića koji u ovoj sezoni brani fantastično.

"Sve čestitke za osvajanje Kupa BiH i sjajnu borbu fudbalera Sarajeva koju su pokazali protiv Širokog. Još jedan korak ih dijeli od osvajanja šampionata jer su pokazali i dokazali da su najkvalitetniji tim u BiH. Posebno čestitam strategu i arihtekti igre Sarajeva - Husrefu Musemiću. Čestitam igračima i njihovim vjernim navijačima na bodrenju kluba kojeg najviše vole, a to je Sarajevo.

Ovom prilikom mogu također da sugerišem selektoru Prosinečkom da mladi golman Kovačević zaslužuje poziv reprezentacije i da obuče dres koji najviše voli. Zaslužio je da bude pozvan u najbolju selekciju Zmajeva. Siguran sam da je Vladan budućnost reprezentacije. Još jednom sve čestitke od srca za moju drugu ljubav pored Želje i čestitke također Amaru i igračima za plasman u Evropu, jer Sarajevo grad to zaslužuje", napisao je Janjuš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije