Ćiro: Šanse da preživim mi nisu veće od 50 posto, rado se sjetim Džeke i Pjanića

1
Radiosarajevo.ba
Ćiro: Šanse da preživim mi nisu veće od 50 posto, rado se sjetim Džeke i Pjanića
profimedia.rs / Ćiro Blažević u Beogradu o Thompsonu i podršci jednom Srbinu

Borim se, vrlo je neizvjesna situacija, kazao je legendarni Miroslav Ćiro Blažević za portal Radiosarajevo.ba kada smo ga, na početku razgovora, upitali o zdravstvenom stanju.

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije BiH otkrio je nedavno da je teško bolestan. Sudeći po onome što je danas kazao za naš portal, situacija se nije puno popravila.

"Borim se, ali vrlo je neizvjesno. Ja se nadam da ću se izvući, ali šanse nisu veće od 50 posto. Idem na terapije, stalno pratim upute doktora i trudim se što više se odmarati", kazao je Ćiro za Radiosarajevo.ba.

Jasmin Emrić prozvao Trojku: 'Ko zagovara da se smanje nadležnosti Suda BiH?'

Jasmin Emrić prozvao Trojku: 'Ko zagovara da se smanje nadležnosti Suda BiH?'

Upitali smo ga za 'njegove Zmajeve', a on nam je kazao da se rado sjeti Edina Džeke i Miralema Pjanića...

"Vrlo rado se sjetim Džeke i Pjanića. Dršćem kada god igraju. Nadam se da će Zmajevi iskoristiti kapacitet i koncentraciju kvaliteta i da će promovirati našu Bosnu i Hercegovinu na najbolji mogući način", priča Ćiro.

Trener svih trenera vodio je Zmajeve od ljeta 2008. do kraja 2009. godine. U to vrijeme igrali smo vjerovatno najljepši fudbal u našoj historiji. Pod njegovim vodstvom prvi put smo se plasirali u baraž za odlazak na neko veliko takmičenje. Tada smo, u novembru 2009. godine, izgubili u dvomeču od Portugala sa ukupnih 2:0.

"Nadam se da ćeš me opet nazvati, pa da ću biti živ i reći ti da sam bolje", kazao je na kraju ovog prilično tužnog razgovora popularni Ćiro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije