Ćiro Blažević u svom stilu pred spektakl na Euru: J***t ćemo im majku večeras

4
A. S.
Ćiro Blažević u svom stilu pred spektakl na Euru: J***t ćemo im majku večeras
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Miroslav Ćiro Blažević

Nismo trebali Miroslavu Ćiri Blaževiću ni postaviti pitanje ko će večeras pobijediti - Hrvatska ili Španija, kada se telefonska veza sa Zagrebom uspostavila, a trener svih trenera je rekao kao iz topa: 

"Hrvatska pobjeđuje, je**t ćemo im majku... Dosta je bilo njihovog kapitalizma, njihove imperije. Oni u športskom dijelu, sine moj, ne mogu s nama siromasima", kazao je Ćiro za portal Radiosarajevo.ba.

Luka Modrić je u duelu kada je najviše trebalo bio najbolji na terenu. Ćiro ga hvali.

"Ma Luka je gigant, univerzalac koji jednim potezom može riješiti utakmicu. J**i ga, teško je sada prognozirati da li će opet zabiti", dodao je Blažević.

Bivši selektor Hrvatske i Bosne i Hercegovine hvali Vatrene.

"Uhvatili su ritam... Pokazali su da smo vicešampioni svijeta. Mi to branimo i na Euru. Hrvatska može daleko", priča nam Ćiro.

Na kraju je nahvalio i Zlatka Dalića.

"Dalić je svjetska klasa. To je dokazao na posljednjem Svjetskom prvenstvu kada je osvojio drugo mjesto. A i sada u duelu sa Škotske. I večeras očekujem neku njegovu čaroliju protiv Španije", kazao je Blažević za portal Radiosarajevo.ba.

Susret se igra na Parken stadionu u Kopenhagenu i na rasporedu je u 18 sati.

Duel iz Danske u tekstualnom prijenosu možete pratiti i na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije