Krunoslav Rendulić: 'Svima čestitam osmu titulu, nadam se da ćemo osvojiti duplu krunu'

0
Radiosarajevo.ba
Krunoslav Rendulić: 'Svima čestitam osmu titulu, nadam se da ćemo osvojiti duplu krunu'
Foto: Hercegovina.info / Krunoslav Rendulić

Zrinjski je novi-stari prvak Bosne i Hercegovine. Plemići su današnjom pobjedom u Posušju (0:2) osigurali i matematički svoj osmi šampionski naslov.

Nakon susreta trenera mostarske ekipe Krunoslav Rendulić je kazao:

"Moram prvo reći da uvijek idemo na pobjedu, ali u prvom poluvremenu to baš nije izgledalo bajno. Jednostavno, bili smo u nekom grču, strahu, iako nije bilo nikakvig razloga. U drugom smo se malo presložili i zaigrali kako mi to znamo. Moram reći da smo imali jako puno problema uoči utakmice, pet-šest igrača nam je falilo. Izvrsno su odigrali ovi igrači koji su ih zamijenili, treba ih pohvaliti", kazao je Rendulić te nastavio:

Pogledajte kako izgleda zaručnica Baby Lasagne: Ona je stub njegovog uspjeha i velika podrška

Pogledajte kako izgleda zaručnica Baby Lasagne: Ona je stub njegovog uspjeha i velika podrška

"Svima čestitam na osmoj tituli, ali uvijek spominjemo jedne te iste. Ja bih se ovog puta osvrnuo na ljude koji su iza zavjese i koji su isto tako zaslužni. Svi daju svoj obol, predano i marljivo rade. Tu mislim na fizioterapeute, ekonome, doktore, čistačice koji su svaki dan s nama, na ljude koji održavaju teren… To je isto tako i njihov uspjeh. Svi dajemo obol koliko možemo".

Zrinjski sada fokus prebacuje na finale Kupa protiv Veleža, prenosi SCsport.

"Oni koji su dosad manje igrali u prvenstvu će dobiti priliku, ali trebamo biti pametni i ne opustiti se. Treba držati tenziju do finala Kupa. Ja se nadam da ćemo biti pravi i osvojiti duplu krunu".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije