Konačni obrat: Kane u 2 ujutro potpisao za Bayern, postao najskuplji igrač u historiji Njemačke

0
Radiosarajevo.ba
Konačni obrat: Kane u 2 ujutro potpisao za Bayern, postao najskuplji igrač u historiji Njemačke
Foto: Twitter / Harry Kane

Najluđa priča prijelaznog roka završila je rano jutros sretnim završetkom za Bayern.

Harry Kane (30), najbolji strijelac u historiji Tottenhama i reprezentacije Engleske, čiji je kapetan, potpisao je u 2 sata poslije ponoći za Bayern. Ovo su otkrili pouzdani izvori, Manuel Veth iz Forbesa i Miguel Delaney iz Independenta.

To su oduševljeno popratili navijača najvećeg njemačkog kluba, koji su cijeli dan i cijelu noć dežurali ispred sjedišta Bayerna. Njemački mediji ističu da se sada Bayern trudi riješiti registraciju i papirologiju u savezu, kako bi Kane već danas debitirao za novi klub u njemačkom Superkupu protiv Leipziga. 

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Zmija "visi" s drveta na poznatom šetalištu u BiH

Kaneovim potpisom okončana je saga koja se u zadnja 24 sata pretvorila u dramu. Jučer ujutro su svi mediji prenijeli ono što je objavio najpouzdaniji izvor s tržišta: "Harry Kane je novi igrač Bayerna. Sve je dogovoreno u četvrtak navečer. Nijemci će Englezima platiti 100 miliona eura i 10 miliona eura kroz bonuse."

Harry Kane će godišnje zarađivati 25.000.000 eura bruto i bit će plaćeniji od legendi kluba Manuela Neuera i Tomasa Mulera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije