Komedija u Širokom Brijegu: Prskalice za travu uključene usred meča

Radiosarajevo.ba
Komedija u Širokom Brijegu: Prskalice za travu uključene usred meča
Završena je i posljednja utakmica 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a u okviru koje su se sastale ekipe Širokog Brijega i Željezničara.

Utakmica koja nije ponudila mnogo uzbuđenja i na kojoj smo vidjeli samo jedan gol, završena je rezultatom 1:0 u korist domaće ekipe iz Širokog Brijega. Ipak, niti golovi, niti igra oba tima neće biti ono prema čemu će se gledaoci sjećati ove utakmice, nego prema nekim propustima koji su se dogodili u toku same utakmice.

Prva od grešaka na ovoj utakmici bio je semafor četvrtog sudije, koji obavlja izmjene igrača. Naime, na ovom semaforu, na kojem bi trebali biti ispisani brojevi igrača koji ulaze u igru ili izlaze van nje pojavljivale su se neke čudne figure, iz kojih bi teško ili nemoguće bilo zaključiti ko će to van igre, a ko na teren.

Ipak, to nije sve čemu su se navijači i gledaoci mogli smijati danas u Širokom Brijegu, te su se tako u 75. minuti utakmice za vrijeme jednog od napada domaće ekipe, ispred kaznenog prostora Željezničara uključile prskalice za travu.

Zaista, neke od nevjerovatnih stvari dogodile su se danas, a tome možete i posvjedočiti u videima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije