Kolašinac otkrio kako bi htio da ga zovu u Engleskoj

Radiosarajevo.ba
Kolašinac otkrio kako bi htio da ga zovu u Engleskoj
Sead Kolašinac napravio je odličan potez kada je potpisao za Arsenal. Trebao bi zarađivati oko 8,5 miliona eura godišnje i biti u konkurenciji za prvu ekipu velikog engleskog kluba kao što je Arsenal.

Engleski mediji su se raspisali o BiH reprezentativcu kako bi ga upoznali s domaćom publikom, a spomenuli su da su njegovi nadimci između ostalog "Tenk" ili "bosanski Hulk" koji su bazirani na fizičkom izgledu. 

Na pitanje kako bi Kolašinac volio da ga novi saigrači zovu, imao je jednostavan odgovor. 

"Iskreno, volio bih da me zovu 'Seo' što je i moj nadimak. Bio bih veoma sretan kada bi me saigrači iz Arsenala tako zvali," rekao je novi igrač Arsenala. 

Podsjećamo, Kolašinac propušta današnju utakmicu protiv Grčke zbog ranije dobivenih žutih kartona protiv Belgije i Gibraltara.

Međutim, fudbaler Arsenala nije mogao izdržati da putem TV-a gleda utakmicu svoje reprezentacije, te dolazi u Bosnu i Hercegovinu kako bi s tribina Bilinog polja navijao za BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije