Klubovi prave veliku razmjenu: Dybala na izlaznim vratima Juventusa

Radiosarajevo.ba
Klubovi prave veliku razmjenu: Dybala na izlaznim vratima Juventusa

Manchester United i Juventus sve su bliže odrađivanju velike razmjene igrača, Romelu Lukaku trebao bi u Torino, a Paulo Dybala u Manchester. Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici odletio je jutros u London kako bi završio posao, piše Sky.

Tamo se sastao s agentima oba igrača i predstavnicima Uniteda, a Skyev izvor tvrdi da je posao praktički gotov te da se samo čeka da Dybala pristane na razmjenu.

"Paolo Dybala je na godišnjem odmoru u Miamiju i čeka se njegov dolazak u Europu kako bi se sklopio dogovor. Po povratku će razgovarati sa Sarrijem i donijeti odluku", rekao je Kavel Solkehol, novinar Sky Sportsa, i dodao:

"Ako se dogodi ovaj transfer, navijači Uniteda i Solskjaer mogu biti jako zadovoljni. Riješit će se igrača kojeg ne žele za onog kojeg žele."

Lukaku bi u Juventusu trebao potpisati petogodišnji ugovor težak 41 milion eura, a cijeli transfer sada ovisi samo o Paulu Dybali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije