Kladite se na Ligu šampiona uz najveće kvote na svijetu

0
Radiosarajevo.ba
Kladite se na Ligu šampiona uz najveće kvote na svijetu
Arhiv / Najbolje kvote u Mozzart kladionici

Zakuvalo se u Ligi šampiona - pred dva posljednja kola u takmičenju po grupama malo je onih koji su definitivno obezbijedili plasman u osminu finala, a neka velika imena ozbiljno „vise“. To znači da će u naredne dvije runde biti mnogo takmičarskoj naboja i da je svaki meč važan!

 

A to je šansa i da se dobro zaradi. Pogotovo ako vam se pruži prilika da se kladite uz najveće kvote na svijetu. Baš takve nudi kladionica Mozzart.

 

Atalanta je u prošlom kolu šokirala Liverpul na Enfildu i vratila se u trku za osminu finala. Kako će se večeras sastati šampion Engleske i Ajaks, Atalanta ima zicer da pobjedom kod kuće protiv Midtjilanda pred posljednje kolo izbije na jedno od prva dva mjesta.

 

Danski predstavnik ima nula bodova i gol-razliku 2:11, pa treba da se dogodi prava senzacija da ne dođe kec. A kvota na keca je u Mozzartu najveća na svijetu! Naimenigdje nećete pronaći da pobjeda domaćina na ovom meču „plaća“ više od 1,26*.

 

Real Madrid je mnogo kiksirao ove sezone i još nije obezbijedio prolaz dalje. Zato večeras (18.55) mora da pobijedi na gostovanju Šahtjoru, a osim toga što bi za Kraljeve bila katastrofa da ne prođu grupu, imaju još jedan ogroman motiv.

 

Naime, ukrajinski predstavnik pobijedio ih je u prvom kolu sa 3:2 usred Madrida i nanio im veliku štetu, pa sada Real mora da vrati taj dug. Kvota na dvojku u Mozzartu najveća je na svijetu i iznosi 1,60*.

 

I to nije sve: Mozzart daje danas još jednu najveću kvotu na svijetu: pobjeda Salcburga nad Lokomotivom u Moskvi nosi kvotu 1,72*Austrijski predstavnik loše stoji na tabeli, ali je kvalitetniji od Rusa i ima ambiciju da na proljeće igra u Ligi Evrope, pošto je nerealno da stigne Atletiko Madrid na drugom mjestu.

 

Mnogi „vide“ dvojku u Moskvi, a ako ste vi među njima, odigrajte je u Mozzartu jer nigdje na planeti nećete naći ovoliku kvotu!

 

* kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije