Kako je o Barbarezu govorio Zeljković: "Ljubomoran je što nije selektor, neće ni biti dok sam ja tu"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

333

Ma nesto se meni cini da Zeljkovica ubrzo nece biti. Dolazi vrijeme gdje se anonimusi vracaju tamo gdje im je i mjesto, medju anonimuse.

Tuner

Prerano su milosevica otjerali. Nisu normalni. A ako vec jesu onda je ok da bude Barba.

Iva

Kada će Željkovih ići Dodik ga poslao da uništi reprezentaciju

Sretno Barba ...

... samo ne znam zasto si prihvatio mafijasku ruku? I bih te zelio vidjeti kako slavis pobjede, ali ne znam kako uz ove barabe.

***

***

BAD

MA JEDITE HOVNA RADIO SARAJEVO!!!

/ Najnovije