Kako izgleda teren Grbavice: Odgađa li snijeg duel u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Kako izgleda teren Grbavice: Odgađa li snijeg duel u Sarajevu
FOTO: Radiosarajevo.ba / Stadion Grbavica
Još uvijek nije poznato da li će na stadionu Grbavica biti odigran revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine gdje se trebaju sastati Fudbalski klub Željezničar i Široki Brijeg zbog snježnih padavina koje i jutros intenzivno padaju.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba jutros je zatekla neočišćen stadion Grbavica te je još uvijek neizvjesno da li će susret između Željezničara i Širokog Brijega biti odigran u 18 sati.

Novonastali vremenski uvjeti ne idu u prilog igračima pomenutih klubova, a susret na Grbavici iznjedrit će klub koji će igrati u finalu Kupa BiH.

Tokom dana trebala bi biti održana sjednica Takmičarke komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBiH) na kojoj bi trebala biti donesena odluka o odigravanju susreta.

Osim susreta na Grbavici, u Doboju kod Kaknja također se treba odigrati utakmica u okviru polufinala Kupa BiH, a prema najnovijim informacijama, MGM Farm Arena danas će biti spremna za duel između Mladosti i Sarajeva.

Snježne padavine su jučer tokom poslijepodneva zahvatile veći dio BiH te tako uzrokovale brojne probleme u saobraćaju. Meteorolozi su snijeg najavili i danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije