Jose Mourinho krivca za remi protiv Valencije pronašao u - policiji!

Radiosarajevo.ba
Jose Mourinho krivca za remi protiv Valencije pronašao u - policiji!
Foto: EPA / Jose Mourinho

Nastavljaju se loši rezultati Manchester Uniteda. Remi 0:0 protiv Valencije im je četvrta utakmica u nizu u kojoj nisu okusili slast pobjede. 

Edin Džeko sa tri gola vodio Romu do pobjede protiv Plzena

Trener Đavola Jose Mourinho ovog puta je krivca za novi neuspjeh pronašao u policiji koja je odbila pratiti momčad do Old Trafforda zbog čega su zapeli u prometu pa zakasnili na utakmicu, piše Večernji.ba.

"Izašli smo iz hotela u 18 sati, računajući da će 30 minuta biti dovoljno. Jer inače jest. No ovaj put policija nije htjela osigurati pratnju, pa smo dolazili sami, a iz hotela Lowry trebalo nam je 75 minuta. Uefa i sudija su bili dragi, dopustili su nam da kasnije započnemo, ali to nije bio problem klupske organizacije. Rečeno nam je da je policija odbila pratiti nas", rekao je Mourinho koji je potom opleo i po igračima:

"Igrači su pokušavali, trudili su se. Znali smo da nećemo stvoriti 20 šansi, napadači nam nisu u najboljem stanju, a s 3-4 šanse nismo dobili utakmicu. No jednostavno nemamo tehničku kvalitetu da gradimo napad od obrane, naši napadači nisu trenutno u formi, fali im samompouzdanja. Nije ovo loš rezultat, ali nije niti dobar".    

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije