Još dva dana do najvećeg kladioničarskog takmičenje ikad u BiH!

0
Radiosarajevo.ba
Još dva dana do najvećeg kladioničarskog takmičenje ikad u BiH!
Foto: MozzartBet / Mozzart organizuje najbolje kladioničarško takmičenje ikad u BiH

Da, istina je, Mozzart organizuje najveće kladioničarsko takmičenje ikad u Bosni i Hercegovini u kojem će najbolji osvojiti stan u Banjaluci ili Sarajevu, a svaki dan 62 najbolja dnevna takmičara će dobiti telefon.

Svjetsko prvenstvo u fudbalu čekali smo 4 godine i sa nestrpljenjem čekamo da počne najveća smotra fudbala na svijetu, da se zavalimo u fotelje, navijamo za svoje favorite, kladimo se i svaki dan osvojamo telefone ili pogodimo najduži tiket u toku cijelog takmičenja i osvojimo stan u Banjaluci ili Sarajevu.

Da li ćeš baš TI POSTATI VLASNIK jednog od DVA STANA?

Od 21. novembra do 21. decembra ćeš imati priliku da pogodiš najduži tiket i postaneš vlasnik jednog od dva stana, jer na mozzartbet.ba i mozzart.ba slijedi najveće kladioničarsko takmičenje ikada organizovano na ovim prostorima – borba za čak DVA STANA i za 62 telefona, svaki dan po dva.

Telefon je u igri svaki dan, a pobjeđuje igrač koji ima dobitni tiket sa najvećim brojem pogođenih parova čija je svaka pojedinačna kvota 1,35 ili iznad na dnevnom nivou. Ukupno se dodjeljuju 62 telefona, ali to nije sve!

Glavne nagrade su stan u centru Banjaluke i stan u centru Sarajeva!

ZA VIŠE INFORMACIJA kaka da učestvuješ POGLEDAJ OVDJE!

Već od ponedjeljka 21. novembra kreni u nezaboravnu avanturu sa Mozzartom. Učestvovati mogu svi igrači na uplatno-isplatnim mjestima širom Republike Srpske i Federacije BiH, kao i oni koji žele da sastave tiket online na www.mozzartbet.ba ili www.mozzart.ba.

A nismo izostavili ni uplatno-isplatna mjesta u Brčkom, gdje smo za igrače najdužih tiketa svaki dan obezbjedili Smart sat Samsung Galaxy 4, a za igrača koji bude imao navjeći broj pogođenih parova tokom cijelog takmičenja ULTRA SMART PAKET koji sadrži telefon Iphone 13, Laptop ASUS Vivabook i Samsung Smart TV.

I TI MOŽEŠ BITI POBJEDNIK! Neka mundijalska euforija s Mozzartom počne!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije