Jedan od najkontroverznijih fudbalera pronađen - pretučen

0
Radiosarajevo.ba
Jedan od najkontroverznijih fudbalera pronađen - pretučen
Foto: Goal.com / Paul Gascoigne

Legendarni engleski fudbaler Paul Gascoigne (56) je pronađen pretučen i navodno se svađao s dvoje ljudi ispred hotela na obali mora u Bournemouthu.

Prema tvrdnjama svjedoka, jedan od najkontroverznijih fudbalera u historiji, jedva je mogao da spoji rečenicu kada je prošlog četvrtka primijećen ispred jeftinog hotela u Bournemouthu.

Kako prenosi Daily Mail pozivajući se na izjavu svjedoka Terryja Swintona, čuveni Gazza se žestoko svađao s muškarcem i ženom koji su navodno pokušavali da mu uzmu novac.

Denis Zvizdić o napadu u Gacku: Zaustavite one koji žele izazvati međuetničke incidente!

Denis Zvizdić o napadu u Gacku: Zaustavite one koji žele izazvati međuetničke incidente!

Swinton je zatim uskočio u pomoć i bivšeg veznog igrača Tottenhama vratio je u hotel da se otrijezni, prilikom čega je sjedio s njim 10 minuta prije nego što ga je ostavio sa hotelskim osobljem.

“Nije mogao spojiti rečenicu, bio je fizički i psihički uništen”, rekao je svjedok.

Gascoigne već godinama ima velike probleme s alkoholom i drogom, a još tokom karijere bio je poznat po nestašlucima i noćnim izlascima.

Gascoigne je smatran jednim od najtalentiranijih veznjaka svoje generacije, ali karijeru mu je obilježila ovisnost o alkoholu i drogama.

Igrao je za Newcastle United, Tottenham, Lazio, Rangers, Everton, Middlesbrough, prenosi SC Sport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije