Paul Gascoigne: Neću više piti alkohol

Radiosarajevo.ba
Paul Gascoigne: Neću više piti alkohol


Paul Gascoigne obećao je porodici i bliskim prijateljima da više neće konzumirati alkohol nakon još jednog (bezuspješnog) pokušaja odvikavanja.

Vijest je objavio The Sun, naglasivši da je Gaza sada spreman za povratak normalnom životu, jer je posljednji boravak na odvikavanju u Arizoni, pokazao odlične rezultate i dobru volju.

Gaza je karijeru počeo je u Newcastle Unitedu, najdublji trag ostavio u Glasgow Rangersu, a s promjenjivim uspjehom igrao je još za Tottenham, Lazio, Everton, Middlesbrough i Burnley. U sutonu karijere, okušao se i u Japanu, bez naročitog uspjeha. Igrao je Gascoigne u raznim klubovima, u jednima je bio lider, a u drugima je igrao sporedne uloge. No, gdje god je selio, pratili su ga problemi.

Posljednjih godina, daleko je od fudbala, (bezuspješno) pokušavajući da se otrgne porocima, spas traži po raznim klinikama za razna odvikavanja. I baš kada se učini da je uspio, uslijedi novi pad... I tako bezbroj puta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije