Javila se Edna koju je tražio Ronaldo: Ne mogu vjerovati da se on toga sjeća

Radiosarajevo.ba
Javila se Edna koju je tražio Ronaldo: Ne mogu vjerovati da se on toga sjeća
Foto: EPA-EFE / Cristiano Ronaldo

U iskrenom intervjuu Piersu Morganu najpoznatiji nogometaš današnjice ispričao je kako je kao dječak, dok je igrao u klubu u Lisbonu, kucao na vrata McDonald'sa i molio hranu.

Cristiano Ronaldo (34) prisjetio se kako su on i prijatelji bili gladni, a zaposlenica imena Edna im je uvijek davala ostatke. Te plemenite geste se i dalje sjeća, ali je kasnije nije uspio pronaći.

U intervjuu je rekao da bi nju i njezine dvije kolegice koje su mu tad pomagale volio povesti na večeru.

Ubrzo se na portugalskom radiju javila Paula Leca, majka dvoje djece, koja se sjetila gladnih dječaka koji bi joj navečer kucali na vrata. Budući da je uvijek ostajalo hamburgera, a uz odobrenje poslovotkinje, ona bi im davala hranu, piše Daily Mail.

"Dolazili bi svake večeri. Ronaldo je bio među njima, ali je bio najpovučeniji i nikad se nije gurao", ispričala je.

S veseljem je prihvatila njegov poziv na večeru, piše Jutarnji.hr.

"Još uvijek se smijem tome kad se sjetim. Ispričala sam i sinu o tome, ali je mislio da se šalim. Nije mogao vjerovati da sam ikad davala Cristianu Ronaldu hamburgere".

Njezin suprug je znao za to jer je i sam viđao Ronalda i dječake kad je znao navečer dolaziti po Paulu na posao. Novinarima je rekao da se suprugina šefica zvala Edna, ali su izgubili kontakt s njom.

"Nevjerojatno mi je kako se sjetio nečega što je bilo tako davno. To pokazuje koliko je skroman", rekla je Paula, koja je dobila na tisuće poruka zahvale što je 'pomagala najvećem kad mu je bilo najteže'.

Dodala je da nikad nije previše vjerovala u karmu, ali sad je sigurna da se dobro dobrim vraća.

Između ostalog, Ronaldo je u intervjuu rekao da mu je ponekad teško biti slavan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije