BiH / Izvršni odbor odlučio: Misimović postaje dio Nogometnog saveza

20. 04. 2017. u 18:06:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održao je sedmu redovnu sjednicu, na kojoj su usvojene pojedine informacije o radu ovog saveza, ali i na kojoj je odlučeno da se Zvjezdan Misimović vraća među članove saveza.

Iako smo navikli gledati njegove nastupe u dresu reprezentacije diljem svijeta, Misimović se ovog puta neće vratiti na travnjak, nego će obnašati funkciju savjetnika za pitanje nogometa pri Izvršnom odboru NS BiH. 

Pored ovog, na današnjoj sjednici razmatrane su brojne informacije, kao što je ona o finansijskoj situaciju unutar saveza, te izvještaji nadležnih organa saveza o dosadašnjem dijelu takmičenja koje organizuje NS BiH. Nadalje, usvojeni su i prijedlozi o izmjenama takmičarskog kalendara u doigravanju BHT Premijer lige, kao i odluka o raspodjeli sredstava klubova po osnovu TV prenosa.

Također, Izvršni odbor se izjasnio i o pripremnim aktivnostima za redovnu sjednicu Generalne skupštine NS BiH, koja će biti održana 4. maja tekuće godine, saopćeno je iz NS BiH.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA