Izvori tvrde: Mbappe navodno kupuje kuću u Madridu, transfer na pomolu?

0
Radiosarajevo.ba
Izvori tvrde: Mbappe navodno kupuje kuću u Madridu, transfer na pomolu?
Foto: Instagram / Kylian Mbappe

Poznato je da francuska nogometna zvijezda Kylian Mbappe ima želju nastaviti karijeru u kraljevskom klubu, Real Madridu.

U posljednjih par dana situacija je sve više 'zategnuta', jer je Mbappe odbio potpisati bilo kakav novi ugovor sa Paris Saint-Germainom, a također je poznato da francuski i španski klub nisu u dobrim odnosima.

Sada su se pojavile nove tvrdnje poznatih nogometnih izvora, u kojima se spominje da Mbappe trenutno traži nekretnine u Madridu, što nagovještava njegov transfer u klub o kojem je oduvijek maštao, prenose španski mediji.

Svečana sjednica Skupštine KS: Priznanja za ambasadora Namooru, Pejakovića, Barlova, Hurem...

Svečana sjednica Skupštine KS: Priznanja za ambasadora Namooru, Pejakovića, Barlova, Hurem...

Iz dosadašnjih informacija, saznali smo da PSG želi 200 miliona eura (391,1 milion KM) za mladu zvijezdu, a itekako im je poznato da ne postoji šansa za ostanak ili odlazak u neki drugi klub, jer je prethodno Mbappe odbio ogromne svote novca ponuđenih od strane PSG-a i kluba iz Saudijske Arabije.

Real Madrid danas počinje sa treninzima i pripremama za novu sezonu, a sudeći po tome da im je prva utakmica lige zakazana za sljedeću subotu, 12. augusta, postoji mogućnost da će se Mbappe već početkom sljedeće sedmice pridružiti Kraljevima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije