Izjava Rožmana nakon pobjede Sarajeva: Otkrio čime nije zadovoljan

0
Radiosarajevo.ba
Izjava Rožmana nakon pobjede Sarajeva: Otkrio čime nije zadovoljan
Foto: N.G./Radiosarajevo.ba / Simon Rožman

Fudbaleri Sarajeva plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca na Tušnju savladali tuzlansku Slobodu.

Nakon regularnih 90 minuta bilo je neriješeno s rezultatom 1:1, a u penal-seriji se bolje snašla ekipa FK Sarajevo s ukupnih 5:3.

Nakon utakmice se oglasio trener kluba FK Sarajevo Simon Rožman povodom pobjede njegovog tima.

Helez održao sastanak s admiralima iz Italije i SAD-a: Dobio je važan poziv

Helez održao sastanak s admiralima iz Italije i SAD-a: Dobio je važan poziv

"Čestitke igračima na prolazu. Prepuno drame za ono što bih ja htio. Prva utakmica je nekako uvijek stresna. Očekivao sam to, ali sam očekivao i puno brži protok lopte. Tu se vidi taj stres", rekao je Rožman.

"Sadržajem nisam zadovoljan, mislim da ima tu puno prostora. Već smo pokazali puno bolje igre. Ali, dobro, najbitnije je da smo prošli dalje u Kupu, vrijedi samo trofej, sve ostalo se zaboravlja", dodao je.

Izvlačenje parova za četvrtinu finala Kupa Bosne i Hercegovine bit će održano u utorak, 13. februara, u 12:00 sati, kada će Sarajevo saznati svog novog rivala. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije