Iz Nogometnog saveza BiH čestitali Davoru Šukeru i Vatrenima na uspjehu

A. S.
Iz Nogometnog saveza BiH čestitali Davoru Šukeru i Vatrenima na uspjehu
Veliki uspjeh nogometne reprezentacija Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, s oduševljenjem je primljen i u regionu.

Posebno se to odnosi na Bosnu i Hercegovinu, gdje se pobjeda Vatrenih nad Englezima (2:1 nakon produžetaka) slavila cijelu noć, posebice u Hercegovini. 

Uspjeh Hrvatske na Mundijalu imao je odjeka i u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine. Čelnici NSBiH, u prvom redu predsjednik Elmedin Dino Begić i generalni sekretar Jasmin Baković, odmah nakon utakmice usputili su SMS-ove čelnicima Nogometnog saveza Hrvatske, predsjedniku Davoru Šukeru i njegovim saradnicima, u kojima su im čestitali na velikom uspjehu i plasmanu u finale, s nadom da titula svjetskog prvaka u nedjelju dođe u naš komšiluk.

"Odmah nakon utakmice smo porukama čestitali čelnicima HNS-a prolaz u finale, sa željom da titula svjetskog prvaka dođe u Hrvatsku. Danas ide službena čestitka sa našeg faksa", potvrdio je za Radiosarajevo.ba Jasmin Baković, generalni sekretar Nogometnog saveza BiH.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije