Ispovijest o velikom skandalu: Slavni nogometaši će ovo dugo pamtiti

0
Radiosarajevo.ba
Ispovijest o velikom skandalu: Slavni nogometaši će ovo dugo pamtiti
Instagram / Gunarsdottir i Foden

Nekoliko sati nakon što je Engleska slavila pobjedu protiv Islanda u Ligi nacija, događao se jedan sasvim drugačiji oblik slavlja u privremenoj bazi reprezentacije, odnosno u hotelu.

Nogometaši Mason Greenwood i Phil Foden razotkriveni su jer su se zabavljali s tamošnjim djevojkama, a nakon što im je određena kazna, svoju slavu koriste Nadija  Gunarsdottir i njena sestrična Laura Clausen koje su sve ispričale The Sunu u detalje.. 

Mason i Nadia su se "lajkali" na jednoj od stranica za upoznavanje, te joj je rekao da rezervira sobu, prenosi Jutarnji list.

"Malo sam istraživala Masona i provjerila mu Instagram pa sam znala ko je, vidjela sam da igra za Manchester United i da je igrao za Englesku protiv Islanda. Rekla sam da ću doći i rezervirala sobu, a onda se pojavio s Philom. Nisam znala ko je on", rekla je Nadia i dodala: 

"Mason me pitao: "Imaš li prijateljicu?". Rekla sam: "Da, onu koja me dovezla." Lara je otišla u trgovinu i donijela im slatkiše koje su tražili. Svi smo se zezali, Mason je praktički sam pojeo cijeli paket bombona. Dobro smo se slagali, pričali, smijali se i šalili. Phil je bio otvoren, ali Mason je bio jako sramežljiv."

Nisu imali problema s osiguranjem... 

" Pa rekli su mi da je jedna zaštitarka na njihovu spratu i da ih je pogledom pratila nakon što su otišli. Ali nisu bili zabrinuti. Nije ih pratila, ali je vjerojatno rekla sve hotelskom osoblju." 

"Nismo znali da su u karantinu, nisu spominjali koronavirus niti nas pitali jesmo li se testirali. Phil nijednom nije spomenuo da ima malo dijete. Naših je godina pa nismo pomislile na to" - dodala je.

A što se dalje događalo, pojašnjava... 

"Kad smo se upoznali, Foden je htio malo privatnosti. Phil me tražio da odemo u sobu broj 700 koju sam rezervirala. Odjednom me poljubio. Otišao je iz moje sobe jako sretan" - rekla je Lara. 

"Mogli smo ih čuti kako se zabavljaju vrata do nas. Mason je pokušao nazvati Phila, ali nije se javio pa je otišao u njihovu sobu i snimio ih kako se drže za ruke, kako Phil ljubi Laru u obraz. Lara je bila u donjem rublju", objasnila je Nadia. 

Skandal je nastao kad su se djevojke pohvalile na društvenim mrežama, poput domino-efekta sve se brzo pretvorilo u veliki problem za dvojicu reprezentativaca. Koji su udaljeni ubrzo iz ekipe....

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije