Ismir Mirvić o rekonstrukciji stadiona Koševo: 'Mi smo svijetla tačka u Bosni i Hercegovini'

1
Radiosarajevo.ba
Ismir Mirvić o rekonstrukciji stadiona Koševo: 'Mi smo svijetla tačka u Bosni i Hercegovini'
Foto: Youtube / Ismir Mirvić

Čelnici FK Sarajevo su danas, 26. februara, održali radni sastanak u Gradskoj vijećnici Sarajevo gdje su predstavili svoj plan djelomične rekonstrukcije, sanacije i dogradnje Olimpijskog stadiona 'Asim Ferhatović Hase'.

Nakon što je sastanak završen, oglasio se predsjednik FK Sarajevo, Ismir Mirvić.

"Želim se, prije svega, zahvaliti svim učesnicima radnog sastanka koji su podržali našu inicijativu za rekonstrukciju i modernizaciju Koševa. Ovo je velika stvar. Ostavit ćemo naslijeđe generacijama iza nas i ovo je prvi zajednički korak u tome. Ja vjerujem da Sarajevo kao Klub i kao Brand nema limitacija. Historija je pisala svoje uspjehe i na to smo ponosni ali sigurno da u budućnosti možemo i hoćemo mnogo bolje.
 
Svijetla smo tačka u Bosni i Hercegovini i sistemski polako postajemo baš ono što sam zamislio na početku. Dok većina ljudi odlaze iz Bosne i Hercegovine, mi vraćamo naše talente jer je baš Sarajevo najbolja mogućnost za razvoj njihove karijere u svijetu. Mi smo dobar i adekvatan partner i lider smo u poslovnim praksama u bh. Premijer ligi. U idealnom svijetu, veliki uspjesi su ispred nas. Ne iza nas. Zato gledamo samo prema naprijed.
 
Klubu je trebala reforma i sistemsko rješenje. Novi temelji za nove generacije. A danas nam je najpotrebnije zajedništvo. Modernizacija našeg doma koji je javno dobro je važan korak u ispunjavanju naše strategije, pravi izlog grada Sarajeva u svijetu i zato nam je i potrebna podrška svih nivoa vlasti", poručio je Mirvić. 

Bruno Akrapović:	Svaka čast mojim igračima. Publika nas je nosila

Bruno Akrapović: Svaka čast mojim igračima. Publika nas je nosila

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije