Irfan Durić o meču sa Rusijom: Ovo nam nije trebalo, mudrije je 15 glava, nego pet

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Sramota da državna reprezentacija puni džepove nekolicine ljudi koji su glasali za tu glupost. Očigledno im plate nisu dovoljne. A reputacija ih ne zanima.

tuner

poslatu ukrajincima imena i prezimena onih koji su bili za. colpa prchim ti mater smece hercegovacko. i ovdje treba uvesti nacionalni interes. ako nije 2/3 jednog naroda glasalo za, odluka ne prolazi.

Iskreno

Ljube se istok i zapad. Love, peace, prosperity, Putin :D

Buz

ZATRAZITI DOZIVOTNU KAZNU OD FIFA I UEFA ZA IGRACE KOJI NASTUPE

Plan

Ovo je pocetak raspada nacionalne reprezentacije, sve smisljeno i planirano od strane hdz-snsd poslusnika uz presutnu saglasnost koalicionog partnera sda. Polako ce se formirati jednonacionalni timovi, to je ideja. Kao i pred raspad Yuge, krenulo je na stadionima! Oktobar je jedina sansa da nestanu iz politickog zivota i da mnogi odgovaraju za ucinjeni kriminal!

Леми

Ovo je pocetak raspada nacionalne reprezentacije, sve smisljeno i planirano od strane hdz-snsd poslusnika uz presutnu saglasnost koalicionog partnera sda. Polako ce se formirati jednonacionalni timovi, to je ideja. Kao i pred raspad Yuge, krenulo je na stadionima! Oktobar je jedina sansa da nestanu iz politickog zivota i da mnogi odgovaraju za ucinjeni kriminal! ka Plan Ништа то није страшно јаране. Као прво репрезентација ће бити заједничка оног дана када играчи престану пјевати химну тзв. РБиХ и када побједе престану прослављали уз заставе тзв. АРБиХ. До тада можете рачунати да се крећемо према разлазу, а међу фаза је формирање репрезентација Републике Српске и Херцег Босне. Када може бити репрезентација Велса, Енглеске, Шкотске и Сјеверне Ирске, може бити и Републике Српске и Херцег Босне.

AsAsova

Ништа то није страшно јаране. Као прво репрезентација ће бити заједничка оног дана када играчи престану пјевати химну тзв. РБиХ и када побједе престану прослављали уз заставе тзв. АРБиХ. До тада можете рачунати да се крећемо према разлазу, а међу фаза је формирање репрезентација Републике Српске и Херцег Босне. Када може бити репрезентација Велса, Енглеске, Шкотске и Сјеверне Ирске, може бити и Републике Српске и Херцег Босне. ka Леми Jel ovo " Da sam je netko" ? Niste uspjeli kad smo bili nenaoruzani, zasto mislis da se nesto tako moze desit sad kad vas jedva cekamo da probate opet ?

Bosanac

LIjepe riječi su ukras

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

zzz

irfan duric i fuad čolpa su sda goveda.

/ Najnovije