Igrači Veleža na Grbavici: Rođeni, sretno i pokažite da ste ponos Mostara i BiH

0
A. S.
Igrači Veleža na Grbavici: Rođeni, sretno i pokažite da ste ponos Mostara i BiH
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sa treninga igrača Veleža na Grbavici

Sve je spremno za povratak Veleža u Europu nakon 33 godine.

Fudbaleri Veleža odradili su posljednji trening pred europski izazov. Trenirali su večeras na stadionu Grbavica u Sarajevu, a već ih sutra očekuje Coleraine iz Sjeverne Irske.

Atmosfera u taboru Rođenih je više nego dobra i svi su spremni da sutra pokažu da su ponos Mostara i Bosne i Hercegovine. 

Sa treninga igrača Veleža na Grbavici - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Sa treninga igrača Veleža na Grbavici

Trener mostarskog kluba ističe da njegova ekipa nije izraziti favorit u ovom duelu kvalifikacija Konferencijske lige.

“Nismo izraziti favoriti. Ne igramo sa amaterima i kuharima. Coleraine je ozbiljna ekipa. Vidjet ćete. Vidjet ćete da se radi o organizovanoj ekipi. Opasni su iz kontri.Imaju odlična krila. Doherty bi u našoj ligi jedan na jedan pravio razliku u svakoj ekipi. Bili bi u gornjem dijelu u našoj ligi. Nisu nimalo naivna ekipa.

Ne samo da su izbacili Maribor prošle sezone,nego su od Motherwell ispali na penale. Prihvatit ćemo ulogu favorita i ići ćemo na pobjedu. Nećemo se lagati,ali da smo apsolutni favoriti, to ne stoji”, istakao je trener  veleža Feđa Dudić.

Pogledajte fotografije sa treninga našeg fotoreportera Dženana Kriještorca, uz napomenu da je meč na rasporedu u četvrtak, 7. jula, u 20.30 sati na Grbavici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije