Vladimir Stojković pozitivan na COVID-19

1
Radiosarajevo.ba
Vladimir Stojković pozitivan na COVID-19

Prvi golman Partizana Vladimir Stojković testirao se danas u jutarnjim časovima na koronavirus, zbog slabosti i temperature koja se javila u subotu.

Nekoliko sati kasnije stigli su rezultati testa koji su potvrdili prisustvo virusa kod iskusnog čuvara mreže.

"Fudbalski klub Partizan zvanično objavljuje da je kapiten crno-bijelih pozitivan na COVID-19. Stojković se nalazi u izolaciji,a medicinska služba Partizana će kao i do sada poduzeti sve potrebne mjere, poručili su kluba.

Inače, Stojković je pred odlazak na testiranje osjetio sve simptome koronavirusaslabost, temperaturu koja traje već tri dana i nedostatak apetita, a od momenta kada su počeli, nalazi se u kućnoj izolaciji.

"Nevjerovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo, gotovo pred početak, počinjem da se osjećam čudno, blaga neprijatnost, rekao je prvi golman Partizana.

Zbog koronavirusa Stojković neće biti na raspolaganju stručnom štabu Partizana na narednom teškom gostovanju protiv Spartaka u Subotici, te će ga, baš kao i protiv Mačve, zamjeniti Nemanja Stevanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije