IGK reagirao povodom sramne odluke NS BiH: "Jeste li svjesni da ovom odlukom jačate krizu"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dgdg

Upravo

Habuhabuhabu

I opet će srpske nade u Srbiju, a hrvatske u Hrvatsku jer će tamo malo više igrati fudbal, i malo manje će se sa njima njihovi političari poigravati. Neće toliko igrati za Rusiju, ili možda u nekoj bliskoj budućnosti, onako klupski, kao što će možda Zrinjski, za neke dalje zemlje - sponzore.

HAHA, jes eto, ¨jacaju oni krizu¨, ooo...

... pa koliko moras biti gluhuhuuup da ovakvo nesto izvalis?? Neki jadni negometni savez jaca krizu koju su izinzenjerirali najutjecajnije okultne oligarhije na svijetu, kojima se apsolutno nikakva organizacija, a ne tamo neki nogometni savez ne moze siprotstavit.

Haha

Pitajte ukrajince da li su oni igrali utakmice sa srbijom za vrijeme rata u bih, bilo fudbalske, kosarkaske itd. Naravno da jesu, a vas nisu pitali. Ali zato vi sad pitajte njih, jer ste pametni.

Opet obrisi istinu o vama

Ako fifa i uefa nemaju nista protiv zasto vi imate? Ili pokusavate po vasem starom suncokretskom obicaju biti veci katolici od pape tj. veci muslimani i turci od turaka, veci austrijanci i evropljani od austrijanaca, a sada i veci ukrajinci od ukrajinaca i veci ameri od amera. I onda ti bosnjo kaze kako se oni ne okrecu kako vjetar puse, ne kaze dzaba nas narod da je poturica gori od turcina. Osim toga, ne sjecam se da ste bojkotovali prijateljsku utakmicu sa amerima, dok su oni vrsili invaziju na irak i afganistan i ubijali vasu bracu muslimane, kako sami kazete.

/ Najnovije