Ibrahimović zapjevao hit poznatog folk pjevača: Poslušajte kako je zvučao

1
Radiosarajevo.ba
Ibrahimović zapjevao hit poznatog folk pjevača: Poslušajte kako je zvučao
Foto: Instagram / Sjajni Ibra ponovo je pustio glas

Švedski fudbaler bh. korijena zabavljao se sa svojim prijateljima pa zapjevao pjesmu 'Pijan' od Nedeljka Bajića Baje. Osim njega, zapjevali su i njegovi prijatelji

I s 40 godina ponajbolji je igrač Milana, a kada nije na terenu, valja imati i neki ispušni ventil. Za njega je to svakako muzika sa ovih prostora.

Zlatan Ibrahimović nam je već nebrojeno puta pokazao svoje vokalne sposobnosti pjevajući svoju najdražu pjesmu 'Jutro je' koju u originalu izvodi Nada Topčagić, a ovaj put je na repertoaru bio drugi narodnjački hit.

BHMeteo objavio novu prognozu: Pratite uživo olujno nevrijeme koje stiže u Bosnu i Hercegovinu

BHMeteo objavio novu prognozu: Pratite uživo olujno nevrijeme koje stiže u Bosnu i Hercegovinu

Ibrahimović se nedavno susreo s Novakom Đokovićem. Pohvalio se Novaku kako mu je na proslavu 40. rođendana stigla srbijanska pjevačica Nada Topčagić kako bi samo za njega otpjevala njegovu najdražu pjesmu.

A kada je to čuo, Novak nije ni trenutka oklijevao. Uzeo je mobitel, utipkao 'Jutro je' i krenulo je...

"Uz tebe sam htjela ljubav biti, crne oči umjesto vina piti", zapjevali su zajedno turbo folk hit kojeg je Ibrahimović izveo na San Remu i proslavio ga u Italiji, pišu 24sata.

Godine su polako učinile svoje pa Zlatan ima sve više problema s povredama. Ove sezone odigrao je tek 19 utakmica i zabio osam golova. Mjesto u špici napada umjesto njega zauzeo je sjajni Francuz, Olivier Giroud.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije