Ibrahimović nakon spektakularnog debija: Ne dešava se to tako često

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović nakon spektakularnog debija: Ne dešava se to tako često
Švedski fudbaler bosanskohercegovačkog porijekla Zlatan Ibrahimović, koji je nedavno iz engleskog Manchester Uniteda prešao američki Los Angeles Galaxy, prošlog vikenda imao je spektakularan debi za novi klub.

No, poručuje kako se to ipak rijetko dešava.

Ibrahimović je ušao u igru u 71. minuti, kada je Los Angeles Galaxy gubio je 3:1 od Los Angeles FC-a. Ibrahimović je smanjio vodstvo protivnika postigavši gol sa čak 40 metara. Do kraja regularnog vremena LA Galaxy uspio je izjednačiti na 3:3, a Ibrahimović u sudijskoj nadoknadi pogađa glavom i donosi pobjedu svom klubu.

Šveđanin je prokomentarisao svoj prvi nastup, odnosno da li se tako nešto može ponovo očekivati.

"Da li očekujem da ću postizati golove na taj način u svakoj utakmici? Ne", kazao je Ibrahimović,  te dodao: "Svaka sedmica neće biti takva. Igrati dobro, pripremati se, pobjeđivati, tako to ide", rekao je Ibrahimović.

Na pitanje da li se može očekivati slična partija kao prošlog vikenda, odgovorio je: "Ponovo luda utakmica poput one? Ne bih rekao. Pokušat ću, ali to se ne dešava tako često. Mislim da možemo bolje kontrolisati igru."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije