Ibrahimović komentirao šta se desilo u nastavku meča sa Interom: Sve je čudno

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović komentirao šta se desilo u nastavku meča sa Interom: Sve je čudno
Foto: EPA-EFE / Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović je bio na putu da budu heroj Italije. Odigrao je sjajnih 45 minuta, asistirao Anti Rebiću za vodeći gol, postigao druigi za 2:0. 

Za 38-godišnjeg Šveđanina, povratnika u Milan i Serie A, ovaj poraz (2:4) bio je težak, jer je Inter u nastavku postigao četiri gola. 

Sjajan derbi u Milanu: Šest golova, fantastični Ibrahimović i pobjeda Intera

Fantastičnu utakmicu su večeras odigrali Inter i Milan. Sjajni Zlatan Ibrahimović, odlični Marcelo Brozović i Ante Rebić, mnogo drame, četiri gola za 14 minuta i na kraju pobjeda Intera od 4:2. Sjajno je krenuo Milan u derbiju. Odlični Calhanoglu je nanizao je dvojicu driblingom u sredini i onda potegnuo silovito i pogodio stativu.

Šveđanin bosanskih korijena nije krio razočaranost.

"Teško je objasniti što se dogodilo. Na poluvremenu smo rekli da je prvih 15 minuta nastavka najbitnije i baš smo tad primili dva gola. Prestali smo igrati, prestali vjerovati, nismo dodavali loptu. Od gola za izjednačenje sve je propalo. Čudno je to, u prvom dijelu sam više očekivao od Intera. Nisu izgledali kao momčad vrijedna drugog mjesta na tabeli. No, kasnije jesu...", kazao je Ibrahimović. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije