Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, a danas posjeduje luksuzne nekretnine

1
Radiosarajevo.ba
Ibrahimović je imao teško djetinjstvo, a danas posjeduje luksuzne nekretnine
Foto: EPA - EFE / Zlatan Ibrahimović na oproštaju od Milana

Najbolji švedski nogometaš svih vremena Zlatan Ibrahimović u bogatoj karijeri nastupao je za brojne klubove poput Juventusa, Intera, Milana, Manchester Uniteda te PSG-a.

Njegova vrijednost procijenjena je na 190 miliona dolara (338,4 miliona KM), a u djetinjstvu se znalo događati da nije imao šta za jesti.

U svom vlasništvu legendarni Šveđanin ima luksuzne nekretnine u rodnom Malmu, Los Angelesu, Parizu, Manchesteru i Milanu koje vrijede milione.

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Dok je nastupao za Manchester United u razdoblju od 2016. do 2018. godine, Ibrahimović je živio na raskošnom imanju u Cheshireu za čije je održavanje plaćao 30 hiljada dolara (53,4 hiljade KM) mjesečno.

Kada je napustio United, stavio je raskošnu kuću na prodaju, a njena vrijednost procjenjuje se na 4.8 miliona funti (10,9 miliona KM). Imanje u Chesireu sa šest spavaćih soba je nazvano Green Meadows. Luksuzna vila posjeduje teretanu, bar, vinski podrum i igraonicu, te ima četiri sobe za goste, natkrivenu terasu i sigurnosni sistem, piše Večernji.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije