Ibišević se verbalno obračunao s Papadopoulosom

Radiosarajevo.ba
Ibišević se verbalno obračunao s Papadopoulosom
Bosanskohercegovački reprezentativac i kapiten Herthe Vedad Ibišević (32), jučer je protiv HSV-a odigrao svoj jubilarni 250. meč u Bundesligi.

Na njegovu žalost, Hertha je upisala poraz (0:1), a ni on nije uspio nastaviti golgetersku seriju, nakon što je zabijao na prethodnim duelima s Eintracht Frankfurtom i Bayern Munchenom, piše Reprezentacija.ba.

U prvom poluvremenu tog susreta desila se jedna zanimljiva situacija, kada je naš napadač nasrnuo na grčkog stopera Kyriakosa Papadopoulosa, koji je prethodno prigovarao sudiji zbog dosuđenog faula.

Palo je nekoliko teških riječi, a nakon što je stvar postala ozbiljnija, saigrači su našeg napadača odvojili od prgavog Grka, da bi potom glavni sudac meča Felix Brych smirio strasti.

Podsjetimo, Papadopoulos je učestvovao u onom incidentu na meču između Grčke i BiH, kada je zaradio crveni karton zbog udaranja Ervina Zukanovića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije