Husref Musemić: Uz bolji pristup nego protiv Radnika možemo ostvariti pobjedu

Radiosarajevo.ba
Husref Musemić: Uz bolji pristup nego protiv Radnika možemo ostvariti pobjedu
Fudbalski klub Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti Fudbalski klub Sloboda u 22. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Danas je u press salonu Svetozar Vujović održana press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio šef stručnog štaba ekipe iz Titove 38b Husref Musemić.

"Slavko Petrović je rekao neće nas Sarajevo lako dobiti. Nije nikoga lako dobiti, pogotovo kad igrate kući, imate imperativ i Sarajevo je prosulo dosta bodova kući. Mislim da smo se sa ova tri boda vratili malo psihološki i iako neće biti par igrača mislim da tu ima kvaltieta. Uz puno bolji pristup nego protiv Radnika mislim da imamo snage da možemo dobiti utakmicu i da uđemo u Ligu za prvaka boljim bodovnim saldom i boljim raspoloženjem", rekao je Musemić i dodao:

"Sloboda nema šta izgubiti, mislim da su zaslužili i puno više protiv Željezničara, imali su svoje šanse nisu iskoristili i mi ćemo pokušati sutra da im ne dozvolimo da naprave nešto više. Najviše je do igrača koji su na terenu i oni znaju da bez pravog pristupa, bez obzira ko je protivnik, teško je dobiti utakmicu", istaknuo je Musemić.

Husref_Musemic_Sarajevo_Sloboda_press_1_RSA.jpg - undefined

Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba

"Vjerovatno će Krste igrati umjesto Ahmetovića. Altiparmakovski će biti na klupi pa ćemo vidjeti, tek je došao sebi. Rekao sam poslije utakmice, omladinci koji su igrali u Krupi su s nama tri mjeseca i na prijateljskim utakmicama su odigrali jako korektno. Nošen tim utakmicama dao sam im šansu u Krupi, u teškoj utakmici i dali su svoj doprinos i to mijenja mišljenje u perspektivi. Da li će sutra igrati ili neće, to ćemo vidjeti", rekao je Musemić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije