Husref Musemić: Ne znam zašto Subić nije došao

Fena
Husref Musemić: Ne znam zašto Subić nije došao
Iako je bilo najavljeno da će se bivši igrač Borca i Partizana Aleksandar Subić pripremama Slobode priključiti jučer, to se nije dogodilo.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Slobodi, trener Husref Musemić rekao je da ne zna razloge nepojavljivanja igrača koji je najavljen kao veliko pojačanje.

"Jučer nije došao iako smo ga očekivali. Ne znam da li je ostao na utakmici koju je Partizan igrao u Evropskoj ligi. Nadamo se da će danas stići u Tuzlu. Radne dozvole nisu još dobili Ivan Fatić i Aleksandar Lazevski, a to je problem koji se javlja otkako sam došao u Slobodu. Ne znam šta je razlog, ali ova dva igrača neće biti u kombinaciji sa utakmicu s Olimpicom", kazao je Musemić.

Ponovio je da uoči utakmice s Vukovima njegov tim ima ulogu favorita.

"Imamo veći izbor igrača i očekujemo pobjedu, ali podsjećam da smo se u prošlom prvenstvu najviše mučili s ekipama slabijeg rejtinga. Igrat će sastav koji je nastupio na generalnoj probi protiv Zvijezde iz Gradačca", istakao je trener Tuzlaka.

U pobjedu je ubijeđen i branič Samir Efendić, koji također ističe da se nijedan protivnik ne smije potcijeniti.

"Olimpic ima problema oko sastava ekipe, ali nas to ne smije zavarati. Ozbiljnim pristupom utakmici stvorit ćemo preduslove za pobjedu i prve bodove", rekao je Efendić.

U ekipi Slobode neće biti kapitena Zajka Zebe, koji zbog isključenja u Kupu protiv Radnika nema pravo nastupa još tri utakmice.

Utakmica Sloboda - Olimpic igra se sutra od 18 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije