HŠK Zrinjski na sjajan način predstavio svoje najveće pojačanje

0
Radiosarajevo.ba
HŠK Zrinjski na sjajan način predstavio svoje najveće pojačanje
Foto: HŠK Zrinjski / Toni Šunjić

Dok se igrači aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine spremaju za posljednju provjeru pred početak sezone koju će imati u srijedu, 7. februara, protiv crnogorskog FK Kom, Uprava je odradila sjajan posao i dovela Tonija Šunjića.

Iskusni defanzivac, Toni Šunjić je predstavljen na zaista spektakularan način, a u Zrinjski stiže iz ekipe HN SS Longmen koja se takmiči u kineskom prvenstvu.

Karijeru je Šunjić počeo u Zrinjskom, odakle je prvo na posudbu išao u Kortrijk, a nakon toga je otišao u ukrajinsku Zoryu, nakon koje je prešao u ruski Kuban Krasnodar.

Merima Čelik dobila još jedno vrijedno priznanje: 'Prvi put je žensko Policajac godine'

Merima Čelik dobila još jedno vrijedno priznanje: 'Prvi put je žensko Policajac godine'

U augustu 2015. godine prelazi u redove bundesligaša ekipu Stuttgarta odakle je bio posuđen u Palermo, a nakon toga 2017. prodat Dinamu iz Moskve. Upravo iz Dinama odlazi u Kinu u kojoj je igrao za BJ Gouan i već spomenuti HN SS Longmen iz kojeg se vratio u Mostar.

Šunjić je za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao 41 utakmicu, a debitovao je 15. augusta 2012. godine kada je na selektorskoj klupio bio Safet Sušić, javlja scsport.

Za Mostar grad, srce me veže.

...za Mostar grad, srce me veže. 🤍❤️

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Tuesday, February 6, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije