Hrvatska slavila usred Pariza, svjetski prvaci pred ispadanjem u B diviziju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mikac

Hrvati de biju sa najjačima na svetu.

Net

Gidionu Grajfu je Nemačka oduzela sva odlikovanja, zato jer je u srpskoj propagandi trovanja naroda sa lažima o Jasenovcu, a Hrvati to dokazali Izraelu i Nemačkoj... Croativnet Raskrinkan srbijanski ‘plaćenik’ – izraelski povjesničar, manipulator podatcima o Jasenovcu: Njemačka mu oduzela odlikovanje, Izrael se ograđuje…

Beograd

Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA!

Db

HAHAHA DERI FR.DOSTA SMO PUTA I MI TUGOVALI.VEEELIKA PSIHOLOŠKA POBJEDA ZA UBUDUCE...SVAKA ČAST PRED 80000 NAVIJAČA OVO NAPRAVIT I ODBRANIT SE OVOLKO DUGO VREMENA

najs

Bravo, svaka cast

Toliko sam sretan sto smo ih konacno uspjeli pobijedit, da nemam rijeci:

Super momci, svaka cast i samo tako dalje!

Ha ja

Neko slavi sto je pobjedio svjetskog prvaka u fudbalu u gostima, a neko slavi sto je jedva na domacem terenu i uz pomoc sudija i vara dobio slabasnu finsku. Pametnom dosta.

/ Najnovije