Hrvatska ili BiH? Talentovani Čuić nema dileme za koju će reprezentaciju igrati

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čuiću!!

Forza Bosna!!

Liks

Samo polako, obuci ce on kockasti dres. A tko ne bi

Celo

Dusa draga

Bravo Filipe!

Tvoja prava Domovina zove se Bosna i Hercegovina, tu ces biti cjenjen i postovan i uvijek ces igrati. Pogledaj kako je prosao jedan od "najvecih talenata" u Hrvatskoj Alen Halilovic. Danas bi bio okosnica reprezentacije BiH a hRVATSKA GA JE UZELA ZA SEBE, UVELA U IGRU 5 MINUTA DA NASTUPI ZA NJIH i onda ga odhebala.Tako i ti mozes proci ako izaberes rezervnu umejsto SVOJE Domovine!

N

Jedan od rijetkih hrvata

Murat

Neka si živ i zdrav, i još puno golova da zabiješ

Bosanci katolici,pravoslavci,muslimani

svaka cast momcino samo je jedna domovina u hrvatskoj ces biti samo Bosanac, budi barem svoj na svome

Azra

Samo polako, obuci ce on kockasti dres. A tko ne bi ka Liks Zbog takvih kao ti i oblace dres hrvatske i srbije!

TNT

Sve je do tebe Filipe ... mozes da biras, hoces li da dozivs (sudbinu) karijeru: Alena Halilovica ili mozda nase zive legende Edina Dzeke. Slusaj srce svoje ...

on je nivo

tamnovilajetske lige. imamo takvih na otpadu, dakle, taman je za propalu tzv. bih.

Db

Tvoja prava Domovina zove se Bosna i Hercegovina, tu ces biti cjenjen i postovan i uvijek ces igrati. Pogledaj kako je prosao jedan od "najvecih talenata" u Hrvatskoj Alen Halilovic. Danas bi bio okosnica reprezentacije BiH a hRVATSKA GA JE UZELA ZA SEBE, UVELA U IGRU 5 MINUTA DA NASTUPI ZA NJIH i onda ga odhebala.Tako i ti mozes proci ako izaberes rezervnu umejsto SVOJE Domovine! ka Bravo Filipe! da je Halilovic bio cudo igrao bi i osvajao,a ovako sigurno nije nesto poseban.

/ Najnovije