HNS daje podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu

1
Fena
HNS daje podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu
Foto: EPA / Instagram / Luka Modrić i Dejan Lovren

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapitana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena te im daje punu podršku.

"Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu", kaže se u saopćenju HNS-a.

Kao osvajači srebrne i bronzane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, dodaje se, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i Hrvatsku, "Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa, ali zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost".

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

Stravična nesreća u BiH: Uslijed teških povreda poginula jedna osoba

"Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te će biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tokom procesa", stoji na kraju saopćenja HNS-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije