Haos na utakmici Armenije i Hrvatske: Dron nakratko prekinuo utakmicu, potukli se i navijači

1
Hina
Haos na utakmici Armenije i Hrvatske: Dron nakratko prekinuo utakmicu, potukli se i navijači
Foto: X.com / Nova pobjeda Hrvatske

Hrvatska je pobijedila na gostovanju Armeniju 0:1 u četvrtoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.

Gol odluke postigao je Andrej Kramarić u 14. minuti. Hrvatska je tako zasjela na prvo mjesto skupine D s 10 bodova, koliko ima i Turska, s tim da Turci imaju utakmicu više.

Utakmica je nakratko prekinuta u 35. minuti nakon što je iznad stadiona proletio dron sa zastavom. Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) sasvim sigurno će imati posla nakon utakmice Armenija - Hrvatska, igrane na stadionu Vazgen Sargsjan u Erevanu.

SDA komentirala izjavu Varhelyja: Europski komesar laže i širi velikosrpsku propagandu

SDA komentirala izjavu Varhelyja: Europski komesar laže i širi velikosrpsku propagandu

Naime, u 35. minuti susret je nakratko prekinut nakon što je iznad terena proletio dron sa zastavom. Prema pisanju armenskih medija, radilo se o zastavi Gorskog Karabaha, područja oko kojeg Armenija i Azerbajdžan ratuju godinama. Dron sa zastavom je proletio vrlo blizu terena za igru, praćen pljeskom s tribina.

Francuski sudija Clement Turpin je prekinuo susret, ali prekid je trajao svega nekoliko minuta.

"Vruće" je bilo i na tribinama, sredinom prvog dijela došlo je do tučnjave navijača. Za sada nije jasno čiji su se navijači potukli.

Na tribinama je bilo oko 14.400 gledatelja, među kojima i 200-tinjak hrvatskih navijača, od kojih su mnogi kupili aranžmane prije UEFA-ine odluke o zabrani kupnje ulaznica za gostujuće navijače.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije