Halilhodžić prvi put govorio o Maroku nakon SP-a: 'Nikakve riječi ne mogu mi isprati gorčinu....'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta mu je trebalo...

....da zarati sa Zyechom?? Mogao je sad biti na tronu. Al nes ti nasem coeku...

Ajd Vaha, ne dramatiziraj. :)

Prvo znas i sam da imas te starinske, zeljezne (hehe) metode, koje mogu dobro upalit (Lille npr...) ali mogu te i satrat (PSG npr. :) :)) ) ili Maroko... A to za prekidanje trenerske karijere, ma bjezi, znas i ti da ces jos radit, sta treba kuci da se svadjas s babom ili sam sa sobom? :) :))

Proslo

je vrijeme diktatora u fudbalu,pogotovo sa zvijezdama.Napunio toliko godina Vaha, a jos mu nije doslo iz g u glavu.

Kultura u raskoraku

Zyech je jedan frustrirani igrac i nije lako s njim raditi. Pun je sebe i ne vidi svoj igracki limit.U Ajaxu je dugo pravio probleme , jer igra kad se njemu prohtije. U Chelsea je ista situacija, zato sjedi na klupi. Drugo, Marokanci nisu bas prilagodljiv narod, vise divlji nego pitom. Drugo nekulturno je i nemoralno ne naglasiti njegov ucinak u oblikovanj tima . Paradoks da svi hvale trenera koji je na kormilu tima od septembra. On nije mogao nista posebno uraditi na kvalitetu tima jer tim je Halihodzic oblikova. Samo mali frustrirani Zyech se kocoperi kao da je on osnova tima i njihov uspjeh je vecim dijelom njegova zasluga. Nikad ne treba raditi sa Arapima, narocito ne sa marokancim, jer oni nisu principjelni, puni su sebe, dvolicni su i nisu prijatan narod.

Arapa ima puno, vjerojatno mislis na Magreb?

Zyech je jedan frustrirani igrac i nije lako s njim raditi. Pun je sebe i ne vidi svoj igracki limit.U Ajaxu je dugo pravio probleme , jer igra kad se njemu prohtije. U Chelsea je ista situacija, zato sjedi na klupi. Drugo, Marokanci nisu bas prilagodljiv narod, vise divlji nego pitom. Drugo nekulturno je i nemoralno ne naglasiti njegov ucinak u oblikovanj tima . Paradoks da svi hvale trenera koji je na kormilu tima od septembra. On nije mogao nista posebno uraditi na kvalitetu tima jer tim je Halihodzic oblikova. Samo mali frustrirani Zyech se kocoperi kao da je on osnova tima i njihov uspjeh je vecim dijelom njegova zasluga. Nikad ne treba raditi sa Arapima, narocito ne sa marokancim, jer oni nisu principjelni, puni su sebe, dvolicni su i nisu prijatan narod. ka Kultura u raskoraku ............................. Od ta tri naroda Magreba, jos su Marokanci dobri, kakvi su Alzirci! Najmirniji su Tunizani.... Ali zar nije Vaha bio i kod Alziraca prije par godina? :) I dobro ih podigao? Ma kako bilo, Vaha zna znanje, samo su mu metode starinske, to danas stvarno tesko ide, sa umisljenim zvjezdicama...

Libanon

............................. Od ta tri naroda Magreba, jos su Marokanci dobri, kakvi su Alzirci! Najmirniji su Tunizani.... Ali zar nije Vaha bio i kod Alziraca prije par godina? :) I dobro ih podigao? Ma kako bilo, Vaha zna znanje, samo su mu metode starinske, to danas stvarno tesko ide, sa umisljenim zvjezdicama... ka Arapa ima puno, vjerojatno mislis na Magreb? Mislim na sve Arape , Bliski Istok i Magreb, koji su uobrazeni a u sustini glupi. Perfidni su a misle da su pametni , samo ne znaju da je perfidnost mentalna deformacija . Jedini narod koji se uzdigao sa znanjem , kulturom je narod Libanona (svih religija). Zato su ga cionisti i unistili jer su bili korak ispred svih na tom regionu.

/ Najnovije