Hajduk za jedan dan prodao 27.000 ulaznica za utakmicu protiv Brondbyja

Fena
Hajduk za jedan dan prodao 27.000 ulaznica za utakmicu protiv Brondbyja
Za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige Hajduk - Brondby prodano je do utorka u 19 sati 26.850 ulaznica.

Samo jedan dan nakon što je Disciplinska komisija UEFA-e djelomično ublažila žalbu Hajduku nakon prvobitne odluke da se ta utakmica igra bez gledatelja, saopćili su iz Hajduka. 

U redovnoj prodaji za sada ulaznica više nema, osim prošlogodišnjim pretplatnicima kojima će mjesta biti čuvana do srijede u 20 sati, objavila je službena Hajdukova stranica večeras.

Kako je objašnjeno, preostala mjesta do punog kapaciteta poljudskog stadiona odnose se ulaz U koji nije u prodaji, ulaz A koji je rezerviran za gostujuće navijače, sigurnosna mjesta sektora B te navedena čuvana mjesta za lanjske pretplatnike.

Disciplinska tijela UEFA-a su zbog "rasističkog ponašanja" dijela navijača na prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige u Dugopolju između Hajduka i bugarskog Levskog prvotno kaznili Hajduk zabranom nazočnosti gledatelja na utakmici protiv Brondbyja, ali su tu kaznu u ponedjeljak ublažili i dozvolili Hajduku da utakmicu igra pred svojim navijačima.

Ipak Poljud neće biti potpuno popunjen jer je UEFA zabranila dolazak navijača na jedan sektor stadiona s najmanje 500 sjedećih mjesta i kaznila Hajduk novčanom kaznom od 35.000 eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije