Guardiolina skupocjena zvijezda završila iza rešetaka zbog incidenta u WC-u noćnog kluba

0
Radiosarajevo.ba
Guardiolina skupocjena zvijezda završila iza rešetaka zbog incidenta u WC-u noćnog kluba
Foto: EPA - EFE / Matheus Nunes

Veznjak Manchester Cityja Matheus Nunes proveo je nekoliko sati iza rešetaka. Igrač čiji je transfer prije godinu dana plaćen čak 64 milijuna eura uhapšen je još 8. septembra, a za incident u kojem je bio u središtu saznalo se skoro mjesec dana kasnije.

Kako piše El Mundo, 26-godišnji Portugalac uhapšen je u noćnom klubu La Riviera u Madridu zbog krađe mobitela osobe koja ga je navodno fotografirala WC-u. Nunes je potom priveden u policijsku postaju gdje je dao iskaz zbog kaznenog djela krađe, potvrdila je madridska policija.

Incident se dogodio oko 5:30 u noćnom klubu u kojem je Nunes bio s nekoliko prijatelja. Tog vikenda nije imao obveza, u prvenstvu je bila stanka zbog Lige nacija, a u reprezentaciju nije bio pozvan. Prema policijskom izvještaju, Nunes je oteo mobitel 58-godišnjem muškarcu. Šta se dogodilo još uvijek nije posve jasno.

Ramo Isak poziva sve one koji cijene njegov rad da glasaju za kandidate na listama Snaga Naroda

Ramo Isak poziva sve one koji cijene njegov rad da glasaju za kandidate na listama Snaga Naroda

Neki svjedoci su rekli kako je taj muškarac navodno pokušao fotografirati igrača u WC-u, a da mu je nogometaš, vrlo ljut, uzeo mobitel i rekao mu da mu ga neće vratiti jer ga je fotografirao bez dozvole. Policija je, pak, saopćila kako se prilikom intervencije Nunes ponašao drsko.

Nogometaš je priveden u policijsku postaju Arganzuela koju je napustio nekoliko sati kasnije uz optužnicu zbog krađe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije