Grom iz vedra neba: Petev odlazi sa klupe Zmajeva. Mijenja ga bivši selektor Hrvatske?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

sve gore od goreg

gazija555

daj bože molim te!!!

E

Mi to nemamo propalih trenera u bih pa moraju doci iz rvatske?

rbih92

Najljepši bajramski poklon

Black

Krajnje je vrijeme da se banda iz Saveza raspusti i redom ootuzi pred sudovima BiH. Pa pogledajte samo ovog dzilkosa iz Bugarske, je li vas stid sto vam ovakvi likovi upravljaju Grbom zemlje?? Gdje ste silne patriote kad je repka u pitanju?? Sve redom olos na baterije. Zasto ici na utakmice, zasto ih gledati, polagati nade, a znamo svi da repka radi za licne interese?? To nije moja reprezentacija, oduzeli su mi je!!!

Ode ejdan "Petev"- dovode nam DRUGOG?!

Boze sacuvaj..onda je bol.je dati mjesto selektora nekom ansem strucnjaku...Osimu,Musemicu,Dudicu....bilo kome od njih....ovo je presmjesno..za selektora nam stavljaju OTPAD od selektora koje su drugi davno odbacili i koji ni u kIni uspjeha nemaju...Boze sacuvaj

Ne_kontam

Eh ovo je jos jedan primjer jada naseg, kako se minophodimo prema svojini. Neko ga postavio, on dosao…nista napravio, uzeo neku lovu, drugi jos vise…onda ode coJek i nikom nistam…bem vas nesposobne

Selecao

Daj prestanite sa tim smaranjem, danas je 1. maj a ne 1.april. Petev obavlja svoj posao sasvim korektno u odnosu na ono sto ima na raspolaganju a tu mislim na igracki kadar. Uzgred nije on kriv sto je nas savez politicka organizacija. Ako zelite promjene u nogometnm savezu onda braco draga izadjite masovno na izbore i glasajte protiv nacionalnih stranaka. Ako mislite da nemate za koga onda osnujte stranku ili angazujte se politicki i promijenite sistem iznutra.

I opet prvak šugave zemlje

To bi vi Hrvata pa da još više hrvatskih igrača zaigra za BIH i onda bi sigurno bili bolji... Mudar plan periguzani ;)

haso

ušanović do ininko ići pušina kamijondžija sa butmirskig aerodroma Begić sadnje kriminalac zeijković.nemorebih nogomet napredovati sa ovom bandom

Ante

Petev je korisni idiot vice zeljkovica, grobara reprezentacije. Njemu njegovoj porodici i ujku milokradu zelim dugotrajnu robiju.

BOSNA

Ne igra selektor. Igrači igraju. Uloga trenera je napuhana, pogotovo, selektora reprezentacija. Neka Gvardilola trenira Norvić da vidimo dokle će doći. IGRAČI PRAVE REZULTATE, A MI IH TRENUTNO NEMAMO, ZA NEŠTO OZBILJNIJE. ČAST ĎZEKI, ALI I NJEGOVO JE PROŠLO.

Gost Radio Sarajeva

Nema sanse. Kovac bi i mogao doci, ali Bilic ne vjerujem. Sad koliko je Kovac dobar za selektora, opet je upitno. Discipline bi bilo, ali taktika, nisam siguran. Mada ove stetocine iz saveza ne mogu platiti ni jednog od njih.

/ Najnovije