Griezmann donio pobjedu Francuskoj protiv Zmajeva na Grbavici

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OPET CRVENA GAMAD SA KRIVIM NASLOVOM

CRVENOJ GAMADI NIKAD DOSTA BLACENJA BiH...NIKAD NAS ova JADNA fRANCUSKA KOLONIJALNA BARBARSKA REPREZENTACIJA DA IM NIJE BILO ONOG ZABARA SUDIJE..NE MOGU DA VJERUJEM KAKO NAM SE UVIJEK ISTO DESAVA..UVIJEK ANS ZAKINU PROTIV SPANIJE I FRANCUSKE..GODINAMA NAM TO RADE...DAJU NAM CRVENE, SVIRAJU PENAKE MADA JE FAUK METAR IZVAN KAZNENO PROSTORA A NASEG RUSI U 16-NEMA PENALA...NE MZOE SE OVAKO..KRSCANSKA EVROPSKA UNIJA NEDA SVOJE PA NI U SPORTU...ZALOSNO

KINEZ

VIDI SE KOLIKO STE ZAINTERSOVANI ZA SVOJU REPKU SAMO SE JEDAN HAJVAN JAVI DA NESTO GLUPO NAPISE.DALEKO STE VI OD NORMALNE DRZAVE.

title Hare legend

Zao mi je sto smo izgubili od najbolje reprezentacije Francuske svjetskih prvaka nadam se da ćemo s petevom ako Bogda ozdravi pobijediti prijateljske utakmice i Ukrajinu remizirali i Kazahstan pobijediti za drugo mjesto abd za odlazak u Brazil i svjetsko prvenstvo u Kataru sretno momci zmajevi protiv danske i jos jedne prijateljske reprezentacije da se jos bolje spremi.

/ Najnovije