Goran Zakarić: Spremili smo se, jedva čekamo da počne prvenstvo

Radiosarajevo.ba
Goran Zakarić: Spremili smo se, jedva čekamo da počne prvenstvo
Fudbalski klub Željezničar u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine gostovat će kod Fudbalskog kluba Krupa na Vrbasu.

Utakmica između Krupe i Željezničara derbi je 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine s obzirom na to da Plavi zauzimaju treću, a ekipa iz predgrađa Banje Luke četvrtu.

Novi fudbaler Plavih, Goran Zakarić ističe da uz pravi pristup dobar rezultat ne bi trebao izostati.

"Mislim da smo se spremili na najbolji mogući način i svi jedva čekamo da krene prvenstvo. Poželjeli smo se i igranja fudbala i navijača. Da će biti lako - neće, samo se nadam da ćemo uspjeti privesti uspješno utakmicu kraju. Neće nam biti lako jer je Krupa pokazala u prvom dijelu prvenstva da ima dobru ekipu. Međutim uz naš maksimum zalaganja i na osnovu urađenog na pripremama, ne bi se trebali previše pribojavati. Prva je utakmica, svi su se spremali i odradili pripreme, ali ako mi budemo pravi i skoncentrirani u Sarajevo ćemo se vratiti s dobrim rezultatom", istaknuo je Zakarić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije