Golman Milan Borjan se javio s Maldiva - sada on provocira Hrvate

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brutalna poruka

Tuđman je 95g pustio da toliko mržnje ode iz Hrvatske i živi dalje, trebao je poslat eskadrilu od svih 6 aviona, da to sve spale, da očiste to zlo u kolonama, da ga danas nema.

Kažu

Hrvatski dres se prodaje ko nikada u istoriji, iako košta 130 evra.

Net

Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

I sta on to sada kao ¨provocira¨?

Zijanio i divi se sada uz telku Hrvatima kako neumoljivo gaze dalje... Hebena provociranja, majko mila...

nečovjek ko ti ne može biti

dobar golman, borjane banditu!

A ti

Tuđman je 95g pustio da toliko mržnje ode iz Hrvatske i živi dalje, trebao je poslat eskadrilu od svih 6 aviona, da to sve spale, da očiste to zlo u kolonama, da ga danas nema. ka Brutalna poruka si brutalni genocidas

*** nema 2 marke ili kune

***

***

a da probaš branit u hokeju?

Sale

I neka je, da pokaže bolesnicima kako treba da se ponaša čovjek, a svi koji mislie suprotno su zvijeri i otpad ljudski

/ Najnovije