Godišnjica ubistva: Delegacija FK Sarajevo položila vijenac na grob Vedrana Puljića

0
Radiosarajevo.ba
Godišnjica ubistva: Delegacija FK Sarajevo položila vijenac na grob Vedrana Puljića

Delegacija FK Sarajevo danas je posjetila Gradsko groblje "Bare", te položila vijenac u znak sjećanja na Vedrana Puljića, navijača Bordo tima koji je ubijen na današnji dan prije 11 godina.

Vijenac su položili predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić, koordinator za sportski segment Emir Hadžić i trener golmana Adi Adilović.

"Danas, 4. oktobra 2020. godine, navršava se 11 tužnih godina od ubistva Vedrana Puljića, navijača Fudbalskog kluba Sarajevo. Prije 11 godina, u dešavanjima ispred stadiona 'Pecara' u Širokom Brijegu ubijen je naš navijač, a danas, poslije toliko vremena, njegov ubica još uvijek nije doveden pred lice pravde. Također, nisu ni procesuirane osobe, koje su ranile još šest naših navijača.

Fudbalski klub Sarajevo još jednom poziva organe pravde Bosne i Hercegovine da urade sve što je u njihovoj nadležnosti i mogućnosti da pravda stigne ubicu Vedrana Puljića. Naš klub, nikada neće zaboraviti šta se desilo u Širokom Brijegu i ime 'Vedrana Puljića' zauvijek će ostati u našim srcima", poručili su danas iz FK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije