Gareth Bale završava karijeru, prelazi u drugi sport?

0
Radiosarajevo.ba
Gareth Bale završava karijeru, prelazi u drugi sport?
Twitter / Gareth Bale

Vijesti da bi Gareth Bale uskoro mogao završiti karijeru sve su ozbiljnije, a engleski mediji otkrivaju šokantne detalje.

Naime, pojedini mediji danas su objavili vijest kako Gareth Bale ozbiljno razmatra karijeru u golfu, kojeg igra već dugo, te da zbog toga želi završiti sa fudbalom već tokom ljeta.

Bale se vratio u Real Madrid iz kojeg je otišao na posudbu u Tottenham u nedavno završenoj sezoni. Ipak, postoji mogućnost da se vrati u Sjeverni London, ali i da okonča karijeru.

Sve će se znati nakon Europskog prvenstva. Znam što radim, ali će nastati kaos ako sada bilo što kažem. Sada razmišljam samo o završetku sezone i da budemo što bolji na Euru. Reprezentacija Walesa je jedino o čemu sada mislim”, rekao je Bale.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jest vijest da Bale razmišlja ozbiljno o tome da nakon Europskog prvenstva završi svoju igračku karijeru iako ima tek 31 godinu. Pred njim je još sigurno par sezona dobrog nogometa, ali Bale ima nešto drugo u vidu. Navodno se želi okušati u svijetu golfa i napraviti karijeru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije