Fukare predsjedniku Slobode: Nisu ovo Kikači da kabadahije ulaze u svlačionicu

Radiosarajevo.ba
Fukare predsjedniku Slobode: Nisu ovo Kikači da kabadahije ulaze u svlačionicu
Foto: Fena / Fukare, arhiv

Od utakmice između Slobode i Željezničara u prošlom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine traje svojevrsni medijski rat između Fukara i predsjednika Slobode - Senada Mujkanovića.

Sada su se oglasili navijači Slobode saopćenjem za predsjednika Slobode koje prenosimo u cjelosti:

"Senade zašto nisi stao u zaštitu igrača, nego mažeš oči problemom navijača?

I dok 'predsjednik u ostavci' ne želi da odgovori na naša pitanja i sami smo svjedoci ostalih problema. Prijetnje igračima i treneru na poluvremenu, ucjene i neisplaćivanje plata, haotično stanje u klubu našeg 'predsjednika' ne zanima. Ustvari 'ne želi da komentariše'. Mi ćemo komentarisati. Nas zanima. Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima", pišu Fukare.

"Skupština je u strahu, ne smiju ni održati sjednice. Zbog koga, da li je kriv 'predsjednik u ostavci' ili gospodin gradonačelnik? 'Predsjednik u ostavci' svu pažnju skreće sa ovih problema na sebe, izjavljuje kako smo mu trebali veću sliku zalijepiti. 'Predsjednik u ostavci' ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli šta više. Narcisoidni poremećaj nek liječi u Kikačima, znak pažnje nek traži u svojoj firmi, a odavdje nek o****e i 'upravu' povede. I da ga citiramo za kraj, samim time što je predsjednik jednog kluba kao što je Sloboda: 'Bolje si se udao, nego što si se nadao'", stoji u saopćenju Fukara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije